Tečaji za čebelarje začetnike 2017

Tečaji za čebelarje začetnike 2017
Čebelarska zveza Slovenije bo v letu 2017 pripravila več tečajev za čebelarje začetnike (podrobneje na http://www.czs.si/objave_podrobno_czs/8117). Tečaji bodo tako potekali v Murski Soboti, Brodeh pri Škofji Loki, Slovenj Gradcu, Dekanih pri Kopru, Vojniku, Novem mestu, na Pivoli (Hoče) in Brdu pri Lukovici. Iz posavskega, zasavskega, notranjskega in primorskega območja od čebelarskih društev nismo prejeli vlog za izvedbo tečaja v letu 2017, zato interesente vabimo, da se udeležijo tečaja na njim najbližji lokaciji.
Tečaja je namenjen predvsem bodočim čebelarjem in čebelarjem začetnikom, ki čebelarijo manj kot tri leta ter se še prej niso udeležili tečaja za začetnike.
Prijave se začno zbirati v ponedeljek 13. februarja 2017 ob 19.00 (srednjeevropski čas). Največje število prijav za posamezen tečaj je 50. Na posamezen tečaj bomo sprejeli prvih 50 prijav glede na časovni žig, ki ga avtomatsko dodeli sistem ob oddaji prijave. Ostale kasnejše prijave bodo uvrščene na čakalni seznam za primer morebitne kasnejše izpraznitve prostega mesta (v našem interesu je, da so tečaji zapolnjeni do konca). Predčasno oddane prijave bodo uvrščene na čakalni seznam.
Na tečaj se lahko prijavite, v ponedeljek 13. februarja 2017 ob 19.00, z izpolnitvijo spletnega obrazca, ki ga za posamezne lokacije lahko odprete v naslednjih povezavah:

Vojnik:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScauiqWZxO8OOt05nV8BgUEF1x2YBACd00j4T7cLzebHjGxWg/viewform
Slovenj Gradec:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckTrg0JOFXNXbDfYRy8yXpk6dEPZd_6JIo50FIRuabpPbScg/viewform

Urnik posameznega tečaja bo sporočen pozneje, po uskladitvi s soorganizatorji in izvajalci (potek tečajev bo predvidoma marec-junij 2017). Natančen urnik z datumi in kraji bodo vsi prijavljeni kandidati pred začetkom tečaja prejeli po e-pošti.
Čebelarska zveza Slovenije